Bitcoin Mining Pools
BitClub Network kan du köpa aktier i sina gruvpuljor och få betalt varje dag i 1000 dagar per aktie som du köper, ganska enkelt att förstå eftersom varje pool har en uppsättning intjänings- / provisionskurs. De har för närvarande tre gruvpooler som du kan köpa aktier från.
Bara en engångsavgift på 99 USD plus, beroende på vilken pool du köper aktier från, den ursprungliga kostnaden för att köpa aktier. Därefter finns inga andra kostnader / avgifter / avgifter som är kopplade till att ansluta till Bitclub-nätverket. (inga månadsavgifter!)
Du kommer att få passiv Bitcoin varje dag i 1000 dagar som börjar efter 30 dagar (för företaget att ställa upp minigrevet för dig). Då är det upp till dig vad du gör med poolerna du investerar i. Kom ihåg att varje pool har en annan utbetalning dagligen.
Du behöver inte rekrytera för att göra detta lönsamt, så om du är orolig att dina rekryteringsförmåga inte är bäst, kommer den sidan bara att förstärka och maximera dina resultat.
Sammansatt effekt ... som fungerar när du bygger ett lag. Så du kan se att ditt potentiella resultat går mycket snabbare om du skapar ett lag. Men det är inte nödvändigt.